Terveiset

Runoilija Actos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, joka ei vielä(kään) hallitse kirjoitustaitoa oikein...
 

Hennon tuulen
puhaltaessa

tunnen sen leikittelyn
hiuksissani

Tuon kosketuksen
hellän ja pehmeän

kuin sinä olisit vierelläni
kanssani kahden

Tartun tuuleen
kuin sinua kädestä

lähetä terveiset hänelle
rakkaaltansa

Olen matkalla...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot