Aamun helmi

Runoilija Actos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, joka ei vielä(kään) hallitse kirjoitustaitoa oikein...
 

Voisinpa tarttua käteesi,
tuntea siitä huokuvan lämmön,
joka pehmeästi virtaisi kämmenelläni.

Kietoisin sinut kainalooni,
kuuntelisin sydämesi ääntä,
joka rauhalliseen tahtiin hakkaisi unesi sävelmässä.

Haistelisin sinun kauniita hiuksiasi,
jotka lepäisivät tyynylläsi vapaina
peittäen lähes kokonaan sen nukkaisen pinnan.

Tuntien kevyen hengityksesi kämmen selälläni,
haluaisin aistia todellisen läsnäolosi elämässäni,
enkä vain omissa haaveissani...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tätä lämpöä aamuista haluaakin

 

Käyttäjän kaikki runot