Missä on rakkaus? Pt.1

Runoilija Actos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, joka ei vielä(kään) hallitse kirjoitustaitoa oikein...
 

Onko ikuista rakkautta
olemassa maailmassa

Jonka Jumala loi
meitä rakastaen

asettaen tähdet paikoilleen
planeetat kiertoradoilleen

ikuistaen kaiken
meidän taivaankanteen

Vaiko löytyisikö sitä maailmasta
joka syntyi kuin tyhjästä

jossa alku oli sattumaa
suuren reaktion aikaan saamaa

jota yritämme oivaltaa
sanoen, ei jumalaa ole olemassakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kekseliästä pohdintaa, kaunista kerrontaa.
Suosikkeihin tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot