Liian kaunis

Runoilija Actos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, joka ei vielä(kään) hallitse kirjoitustaitoa oikein...
 

Kun kuvajaiseni heijastuu
kasvojeni eteen

Näen kuinka muistoni palautuu
ain' kehoon kauniiseen

Vain arvet kertovat menneestä
Karusta elämästä

Eivät turhaan lausutut sanat kestä
niiden tunteiden merkitystä

Jotka toisillemme tahdoimme
kun yhtä vain olimme

Olin liian kaunis sydämeesi
kauniimpi elämääsi

Selite: 
Minne on se mies kadonnut sanojen takaanta?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot