Opettajan runo

Runoilija SISever

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.2.2009
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 13:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1990

Polte on jumalten lahja
se kylmäävä kaipuu ja pakkomielle,
kun hiilenpala nyrkissään
laskettiin lapsi elämän tielle...
 
 

Haluan olla peruskallio
jonka yli ivasi huuhtoutuu kuin aallot
Haluan seurata sinua pimeään
tarttua tempovaan käteesi,
varmoin askelin johdattaa valoon
Haluan olla sade ja aurinko, lämmin multa
jotta särkyneiden sirkkalehtiesi alta
versoisi vapisten esiin uutta kasvua
kunnes viimein puhkeaisit kukkaan
Haluan olla lempeä tuuli siipisulissasi
Kaukoputki, jotta näkisit maailman
Peili, jotta näkisit kuka olet
Mutta rakkauteni ei ole
sinusta riippuvainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot