Askel

Runoilija SISever

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.2.2009
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 13:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1990

Polte on jumalten lahja
se kylmäävä kaipuu ja pakkomielle,
kun hiilenpala nyrkissään
laskettiin lapsi elämän tielle...
 
 
Ennen Kemiä sohjoista koivunoksaa
Huurunharmaa taivas, juna jarruttaa
Kaiuttimista konduktöörin värisevä ääni:
Tässä odotellaan hetki,
tapahtui alle jääminen

Ambulanssi, poliisi ja paloautot
Aikuiset miettivät, ehtivätkö busseihin
Lapset nauravat liian kovaa,
pelaavat puhelinpelejä
Minun ajatukseni radanvarrella pimeässä,
mielen pimeydessä ennen askelta alle

Tällä tiellä en halua unohtua ihmisten pintaan
Haluan mennä yksin kesäksi saaristoon,
pelätä ja tapella niin, että luita murtuu,
tehdä kaiken täysin ja hyvin
ja koskettaa kaikkeuden Ki:tä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot