Tässä tarinassa

Runoilija Miuru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä tarinassa tyttö tappoi pojan
Tyttö teki sen rakkaudesta
Hän halusi vain aina olla yhdessä pojan kanssa
Ei kestänyt kun poika halusi erota
Vielä takia toisen neidin
Kauniin ja suloisen jolle
poika kaupungilla huusi "tää maailma on meiän!"
Joten tyttö kutsui pojan luokseen
kantaen veistä kyljellään
ja kun poika saapui luokse entisen rakkaansa
Tyttö osoitti rakkautta lujaa ja pysyvää
ja tappoi pojan ja sanoi
"meijän elämä tähän jää"

Selite: 
mihinkäs gategoriaan tänkin ois tunkenut..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot