Taas sitä mennään

Runoilija Miuru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä tipun.. tipun ja kovaa
otatko mut kii tuutko vastaa,
vai annatko tippuu ja maahan kolahtaa?
Mä en tiiä mitä tekisin jos et mun elämää ois syntyny
en tiiä mitä nyt tekisin jos ei meijä sydämet ois yhtee painunu
Mä rakastan sua enkä muuta haluu
en tähtii en taivaalt kuuta
ku sut mun vieree tässä ja nyt
miksi suuni avasin ja pilasin tän nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot