Rakkaus

Runoilija Miuru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sua tyttö
Etkö sitä nää
Rakastan sua kaunis
Ei se tähän jää
Meijän rakkaus kestää kaiken
ei se hajoo milloinkaan
Ja vaikka joskus erotaan
En luotas lähde silloinkaan
Mun sydän jää sun luokses
ja aina sulla pysyy
jos et sitä pois heitä

Selite: 
nääin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot