Hand in Hand

Runoilija Miuru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun elämä sua vie
Sinne yleensä tie
Johdattaa myös toisen
eksyneen sielun
mutta mitä kun minä olen yksin
vailla ketään kuka rakastaisi
Rakastaisitko minua
jos näkisit minut yksin nurkassa
ottaisitko kädestä
johtaisitko pois pimeästä?

Selite: 
miten on?..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot