Kurkista minuun!

Runoilija Putkis82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poraa reikä kallooni,
kurkista mieleeni,
katso ajatuksiini,
huomaatko murheeni?

Avaa rintani,
näetkö tuskani?
katso silmiini,
kurkista sieluuni,
kuuletko huutoni?

Mieli oikosulkuinen,
kipinöitä sinkoillen,
läheisiään loukaten,
pyytää aina uudelleen:
ANTEEKSI!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoisia kysymyksiä

 

Käyttäjän kaikki runot