Matu pieni pesusieni

Runoilija Putkis82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Matu pieni pesusieni,
karvakieli, kaunismieli,
Metsään lähti kultatähti.

Eksyi pieni pesusieni,
kaunismieli, karvakieli.
Etsintojä jakettihin
paikalliseen markettihin.

Löytyi pieni karvakieli,
pesusieni kaunismieli.
Karkkihyllyn rakosesta,
paikasta niin makosesta.

Selite: 
Omistettu kaverilleni Matulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot