Runo Erilainen

Runoilija Putkis82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään kirjoitan runon erilaisen,
riimitän paperille värssyn iloisen.

Maustan sen hymyllä,
sekoitan siihen naurua.
Kesän kukilla koristelen
lautasen positiivisen.

Jeesukselle annan kiitoksen,
kun sulta sain armahduksen.
Paransit masennukseni,
Karkeloksi muutit itkuvirteni.

KIITOS!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot