juhannusaattona

Runoilija Hugo Holvi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Köyhä laulaja
 

juhannusaattona,

pilvet sinisenharmaat
täyttävät taivaan
kauaksi soutain
juhlatko jossain
sinne haluaisin
mitä lie siellä
laulunko kieltä
laulaisin minäkin
mollista duuriin
kuuletko?
juhannusaattona,

saunoisin siellä
pilvien maissa
mieleni haissa
kuuletko jytkeen
havinan vihtain
kuuletko?
kuuletko lauluin
kuin humalain töissä
kuuletko riemun kuin
tuhanten öissä

kuuletko?

Hugo Holvi 2009
makoisaa jussia kaikille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olit vanginut koko
juhannuksen repertuaarin
onnistuneesti

 

Käyttäjän kaikki runot