Nimetön

Runoilija Hugo Holvi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Köyhä laulaja
 

SOI KAIKKIALLA LAULU JOULUINEN

Soi kaikkialla taivaan alla
taas kiitoslaulu jouluinen.
Ja Luojan suuren tähtitaivaan
nään yllä maiden valkeiden.
Soi silloin Luojan suurin kannel
soi kiitostansa korkeimpaa.
Ja silloin sydämeni täyttää
voi joulun rauha ainainen.

Kuin lapsi lahjojansa oottaa
mä ootan joulun sanomaas.
Mä tunnen jotain korkeampaa
kuin taivaan kellot kaukaa sois.
Soi silloin Luojan suurin kannel
soi kiitostansa korkeimpaa.
Ja silloin sydämeni täyttää
voi joulun rauha ainainen.

Kun joulun henki tietäin ohjaa
en eksy polkuun pimeään.
Vaan kaiken valkeus voi voittaa
ja tunnen riemun syömessäin.
Soi silloin Luojan suurin kannel
soi kiitostansa korkeimpaa.
Ja silloin sydämeni täyttää
voi joulun rauha ainainen.

Selite: 
Tämä on uusin jouluvirteni...rauhaisaa joulun aikaa kaikille toivoo:Hemmo Helander,Turku
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot