miten matkan kulkee

Runoilija c54029626411e920ee7ee80c131e9848

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006
Viimeksi paikalla: 3.7.2019 22:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

kuulen kiskojen huminan vievän minua taas
meni kuten ennen, tiedät kyllä, "uno mas"
kiskot suoraan ylös, vaiko huomisen luo?
missä on se pysäkki, joka rauhan tuo?
päässäni kolisee, vaan hymyilen silti
niin kauan kulkenut jo se sokka irti
lasipohjan lottovoitto odottaa löytäjää
vielä mä näytän, kyllä musta jälki jää

Selite: 
Spuget ratikassa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot