Nimetön

Runoilija c54029626411e920ee7ee80c131e9848

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006
Viimeksi paikalla: 3.7.2019 22:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

kuin taivaan takaa
kuulen sen
tuulen tuoman kuiskauksen
lailla purjelaivan
tiedän sen
ajelehdin armoillas keskellä aukeuden
tuulen virettä odottaen
tahdon sen
kotisataman rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis

tunnelmallinen ja ihana runo!

kaunis

tunnelmallinen ja ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot