RAKKAUDEN IRTOLAINEN

Runoilija JOHNNYGUITAR

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sainko sen mitä etsin, kolusin nurkat, kävelin tiet
Jokaisen kiven käänsin, sammaleet kuorin, navasta napaan

Itseni annoin, kilpeni lommoilla, hattuni sulkia täynnä
Riemuni hinnan, joskus sen maksan, velkaa se kaikki vain on

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot