Ystävyyden ja Rakkauden puu

Runoilija MariaLucia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotellut omaksi ilokseni, koitanpa nyt tätä tapaa :))
 

Sielusi sopukoissa se kasvaa ja rehottaa
- juuriaan kastelemaan sydänlämmöllä kehottaa
Jos joku oksa joskus kuivaisi pois
se vehreyttä kasvaisi ja uutta voimaa tois
- jos kuivan oksan poistat
ja hiljaa sanoja toistat
- oksa tuo voimiasi vie
- ei sillä tarkoitusta enää lie..

Puun juuret sielusta sydämeesi riittävät
- lämmön tunteella ne sinua kiittävät
Mutta muista aina vaalia ja ravintoa antaa
Puu palkitsee sinut ja hedelmää kantaa
Ne maistuvat makean mansikan lailla
- ovat myös täysin katkeruutta vailla

Tee niistä ja hyvänmielen onnesta mehu oiva
- on ystävyyden laulu sulle ikuisesti soiva <3

Selite: 
Tuli mieleen tämä runo, ja tottahan on, että ystävyyttä pitää vaalia ja aitoja ystäviä arvostaa :) <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erinomaisen hyvä flow. Toimii laulunakin :-)

Ystävyyttä on vaalittava. Me tarvitsemme ehdottomasti sosiaalisia verkostoja.

 

Käyttäjän kaikki runot