Ihmismieli

Runoilija MariaLucia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotellut omaksi ilokseni, koitanpa nyt tätä tapaa :))
 

Hellettä hiki hatussa huokaillaan
nestettä ryypäten ruokaillaan
Syksyllä sateita surraan
- pimeässä hammasta purraan

Kun talven pakkaset purevat
monet mennyttä syksyä surevat
Kaivaten odottavat valoisia öitä
- kyllä sitten tehdään toukotöitä

Sitten taas ihana kevät koittaa
- linnut ilolaulujaan soittaa
Lämpö vähitellen voiton saa
ja vehreänä paljastuu maa

- On se kumma - ihmismieli
nopeana moittii usein kieli
- Eikö näe kauneutta menneiden aikojen
- onko unohtunut lumous kesäyön taikojen

Nykyaika vie niin lujaa
ei vauhdissa nähdä sitä pientä kujaa
- joka onneen voi johtaa.....

Selite: 
Niinpä, mikä on hyvä - parasta? Vähän huumorilla(kin) kirjoitin, kun usein huomaa esim valitukset säästä ;) Liian kylmä, liian kuuma - eikö edes vaikuta kesäyön huuma :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kulkee riimitys ja
sisältö on täyttä asiaa.
Ihminen ei usein huomaa kukkia
ympärillään kun pitää katsoa naapurin
rikkinäistä aitaa?

Hieno runo. Liiiiisäääää!

Runossasi piilee viisautta!

 

Käyttäjän kaikki runot