Pääsiäishumussa ;)

Runoilija MariaLucia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotellut omaksi ilokseni, koitanpa nyt tätä tapaa :))
 

NYT kuulkaa kutsuu Kyöpelinvuori
vaik en ookkaan vielä vanha muori
Jonku sataa vuotta on ikää mulla
- vähä muistikatkoksia voi kyllä tulla ;)
Sydänkin kai meille ikää määrää
Misukin tuos matkakuumeessa häärää

Pääsiäissiivoja vähän ensin hutkin
Lyyli-luutani sen jälkeen tutkin
kun asennutin turbon Lyylin perään
- kateellisia katseita noidilta kerään

Eipä se yhtään mitään mulle haittaa
ja TURBOVAUHTI kyllä mulle maittaa
Villahousut jalkaan ja menoksi vaan
- Misun kyllä pitää kainalossa saan

Muutenkin se aina sähisee ja sylkee
- kun ei vaan pahasti raapis mun kylkee
Pitäisköhän sille laskuvarjo laittaa
- kypäräkään ei taitais tehä haittaa
Meinaan- jos ote lipsuis- kamala lento
alasvauhti ois kova - Misu ei oo hento...

Nyt pitää kynnet mustaks lakata
ja sitten viimein reppu pakata
Väkäleuka väärälläni vähän vielä meikkaan
- puolenmetrin syylänkarvat lyhemmiksi leikkaan
Hämähäkit ja verkot mukaan
niitä ei tapaa muistaa kukaan
Liskonsilmät ja mausteet muut
niillä saahaan makiaks suut :))

Perillä on jos monenlaista kisaa
taikomis- kysymys- ja tietovisaa
Komein kyömy - syylillä tai ilman
- kukapa vois voittaa Kyömynenä-Hilman??
Hallitseva voittonenä monta sataa vuotta
PYH!! Sitä kilpaa järjestetään varmaan ihan suotta :(

Nyt toivon viel et Lyylini mun kestää
mikään ei saa mun lähtöäni estää...
Nyt totisesti! loppuu loru tähän
pitää nyt päästä viimein lähtemähän

HÄHHÄHHÄÄÄÄ
nyt lentää tää
noita Lyyli kaarella
bilettämää ;))

Hyvää Pääsiäistä :)))

Selite: 
En voinut vastustaa ;)) Elämässä pitää olla huumoria, joka on yksi tärkeimmistä mausteista elon keitossa.. (Kaiken muun lisäksi) :))
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi on hauska ja mikä parasta Satumaailmasta.

Mainio runo.

Tää runo on kuin nenä päähän
näin pääsiäisenä,
iloisesti leikkimielin höystetty
pääsiäis aiheinen runosi
on oikealla paikalla.

Hienosti olet riimit saanut
kohdalleen ja juoni toimii
alusta loppuun asti;)

Ihanan pirteä ja humoristinen runo! :D Se meillä molemmilla on kirjottajana samaa, että runoissa on loppuriimit, jotka aina sointuu toistesa kanssa (: Ite en osaa kirjottaa runoja, jotka ei rimmaa. On liian luonteenvastasta mulle :D Mut hieno runo on!

Loistava hauska runo luettavaksi,vaikka nyt tonttujen aikaa eletäänkin parhaillaan:D

 

Käyttäjän kaikki runot