Anonyymisti

Runoilija Ireth of Dorthonion

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2006
Viimeksi paikalla: 19.3.2021 20:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.3.1980

Brandi Carlile: The Story Indica: Hiljainen maa Oisko kommentti liikaa pyydetty? :) Ja kaikki runothan ovat tietysti minun omaisuuttani eikä niitä näin ollen saa kopioida ilman lupaa.
 

Anonyymi Ajantappaja
Keltainen kukkarusetti kaulassaan
( ei voisi enempää naurattaa )
Suoltaa savuisia sanoja suustaan
Joiden jälkimaussa soi viettelevä tango.

Mutta iltaisin takana huuruisen ikkunan
Kahvitahrojen kakofonia ruskean pöydän pinnalla
( ei salata tarvitse sitä millään hinnalla )
Tekee elämästä jälleen nautinnollista
Ja roskapussien suut viheltelevät paheellista katujen operettia

Ja keskellä yötä
Kun hiljaisuus poraa äänettömyydellään korvia
( ei sitä paeta voi ikkunoista, ovista )
Valvoo hereillä liian monta juoneena
Ei aamukoiton reggae peitä tummia silmänalusia

...Ja kaikkialla jytää universumin boogiewoogiejazz...
*bomtsikabauwow*

Selite: 
Timestamp 24012015
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tekstiä. Mielenkiintoista runoilua.

Taitavasti olen sanoja käyttänyt!

 

Käyttäjän kaikki runot