Älä sydäntäsi särje

Runoilija Ireth of Dorthonion

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2006
Viimeksi paikalla: 19.3.2021 20:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.3.1980

Brandi Carlile: The Story Indica: Hiljainen maa Oisko kommentti liikaa pyydetty? :) Ja kaikki runothan ovat tietysti minun omaisuuttani eikä niitä näin ollen saa kopioida ilman lupaa.
 

Sanoit sydämeesi koskevan kun seuraat mitä teen.
Sanoin, sydäntäsi älä vuokseni särje, Mr. Know-it-all,
ei ylleni ole langenneet koskaan muiden sateet.

Älä siis kastele kyynelilläs,
minun sydämeni sirpaleita.
Olen ne itse kerännyt
ja kokoon laittanut aina.
Ja teen niin vastaisuudessakin.

Jos kyyneliäsi tarvitsen, Mr. Know-it-all
niitä pyydän.

Ja jonain kauniina päivänä
huomaat.
Olen vahvempi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat minäkuvasi voimaa.. Tosin joskus heikkoudessakin on voima
 

Käyttäjän kaikki runot