Neonpisaroina

Runoilija Ireth of Dorthonion

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2006
Viimeksi paikalla: 19.3.2021 20:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.3.1980

Brandi Carlile: The Story Indica: Hiljainen maa Oisko kommentti liikaa pyydetty? :) Ja kaikki runothan ovat tietysti minun omaisuuttani eikä niitä näin ollen saa kopioida ilman lupaa.
 

Sinä olet minulle kaunis kuunvalossa.
Niinkuin silloin kerran, kun päällesi roiskui neonpisaroita lätäköstä.
Sinun lempeän äänesi valo,
vetää minua kohti pintaa.

En vajoa...
...Se kannattelee minua.

Mutta minua ei ole sinulle tarkoitettu.

...Shine like the light you are...

Selite: 
Timestamp 03022015-0147/05022015-1914
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti pisaroi runosi kuvat.

Kaunis runo. Kovasti pidän!

Surullisen kaunis. tykkää!!

 

Käyttäjän kaikki runot