Taas minusta tuntuu

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Taas minusta tuntuu etten jaksa elämää
Juuri kun olin päässyt jälleen heikoille jaloilleni,
maa vedetään altani äkkiä pois
Ajan pitäisi parantaa haavat
- mutta miksi aika kulkee niin hitaasti?
Ja minulle aika tuo vain lisää päiviä,
lisää hetkiä ilman sinua

Ja minusta tuntuu etten jaksa yrittää nousta,
kynnys on nostettu taas korkeammalle
Kuka voisi minua auttaa
- kun et sinä enää huoli minua
Ei siihen auta aika eikä juhlat
Minä tarvitsen siihen sinut
Sillä taas minusta tuntuu etten jaksa elämää

Selite: 
raskas elämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot