Nimetön

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Minä en löytänyt sinua
en edes etsinyt
en osannut aavistaakaan

Silloin kun minulle kasvoi sielu
huomasin, etten ollut yksin
näin vierelläni toverin

Sitten minulle tuli lapsuus, nuoruus, nuori aikuisuus
näin, että toveruus muuttui kaveriksi, ystäväksi, sielun siskoksi
etkä edes ollut lähelläni aina, mutta tunsin sinut sitäkin useammin

Nyt huudan sinua
ikäväni on suunnaton,
olen yksin niin onneton

Lupaatko että kun taas näämme,
saan jälleen unohtaa pahan maailman
ja ottaa sua kädestä, nauraa elämälle

Sillä vain sun kanssas, voi jokin tuntua niin pysyvältä. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot