Osaan vain puhua

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Tahtoisin säveltää laulun
laulun sinusta
mutta en osaa säveltää
osaan vain kuvitella
millainen siitä tulisi

Tahtoisin maalata taulun
taulun rakkaudesta
taulun täyteen värejä
mutta en osaa maalatakaan
osaan vain piirtää

Minä tahtoisin laulaa
laulaa sinulle kuin lintu
mutta ei ole minua
lauluäänelläkään siunattu
osaan vain hyräillä

Mutta minä osaan puhua
puhua sinulle asioita
kertoa miten sinusta välitän
sanoa kuinka tärkeä olet
sen minä osaan

Selite: 
vanhahan tämä on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot