Muistot

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Muistot elävät meissä aina
vaikka yrittäisimme riuhtoa niitä pois
minne menemmekin
ne seuraavat meitä
Jos olet halukas
voit antaa niiden olla osa menneisyyttä
Mutta jos et pysty
ne vainoavat sinua ikuisuuden

Selite: 
se on asenteestamme kiinni,pääsemmekö eteenpäin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistoja ei käy pakeneminen...
Vaan muistojen on annettava kantaa, niin minäkin ajattelen.... muistot ovat lopullinen osa menneisyyttä.... hieno runo sait sanotuksi sen mitä moni meistä ajattelee.

 

Käyttäjän kaikki runot