Nimetön

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

Muistatko hetket kaikkien kesien
kaikki yhteiset retket vihreiden metsien

Muistatko naurut joita pitkään nauroimme
mutta myös naulat joita sydämiin nauloimme

Minä muistan kaiken
muistan jokaisen
kauniin hetken
Ikuisen onnen oon elämääni saanut
kun sinä oot vierelläni vaikka kaatuu taloni paalut
Mikään ei voi korvata sitä
mitä mulle oot

Muistatko kun kaaduimme kanootilla
kun nauroimme itsemme puhki osoittaen toisia sormilla

Muistatko pienet salaisuutemme
joita kukaan ei tiedä, mitä kukaan ei meiltä vie
ja tiedäthän, kun olen surullinen ja mitään ei enää oo
niin sun luokses kuljettaa aina mun tie

Minä muistan kaiken
muistan jokaisen
pienen lupauksen
Muistan itkut ja surut jotka oon kanssas jakanut
Muistan naurut ja ilot jotka oon kanssas kokenut
Mikään ei voi korvata sitä
mitä mulle oot

En varmaan kuitenkaan koskaan ole sanonut tarpeeksi
kuinka tärkeä olet minulle..
Ikuisuudelta tuntuva etäisyys välillämme sai minut tajuamaan
etten koskaan tahtoisi hallaa sinulle..
Jos joskus olen elämääsi vienyt väärään suuntaan,
syytän vain itseäni ja aion viedä sut pois sieltä
aion juosta sun kanssa yhteiseen turvaan
pois pahuuksien tieltä

ps. rakastan sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot