Palvelijasi

Runoilija EroticPoet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin tehdä olosi mahdollisimman mukavaksi.
Hyväillä ja kosketella sieltä täältä,
mistä tuntuu parhaimmalta.
Ottaa huomioon jokaisen pienen eleesi ja
mielihyvän äännähdyksesi.
Toteuttaa kaikki toiveesi.
Antaa täydellisen tyydytyksen.
Olla polvillani, nöyränä edessäsi ja suudella jalkojasi.

Sinun nautintosi on minun mielihyvää.
Sinä olet valtiaani, minä palvelijasi.

Selite: 
Ohhoh.. <br /> <br /> Muutettu yleisön pyynnöstä. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohhoh. Hieno! :D

Tällainen hivelisi korvia ihanasti jos rakkaan lausumana kuulisi.
Todella hienosti kirjoitettu.

Jo vain ;-)
Tämä on sähäkkä ja kipinöitä sinkoileva runo.

wautsi...tätä elämää ja erotiikkaa.....hups...upee kokonaisuus...ja niiiiiiin tuttua tekstiä...kun saan ite olla tuo valtias....:)

Hmm... eiköhän siinä tarvita molempien tekemistä, että olisi täydellistä, parasta ;)

Wau. Saisko vuoronumeron :D?

Huh, mielikuvitusruno.

tällänen vois joskus olla ihanaa....

Olipa mielenkiintoista törmätä tähän runoon. Olen itsekin kirjoittanut aiheesta, joskin hyvin eri näkökulmasta ja eri tunnelmassakin.
Omasta runostani poiketen tässä palvelija, orja oikeastaan, on sitä mielihyvin. Alamainen on tyytyväinen asemaansa ja valtiaan (valtiattaren?) palveleminen on parasta mitä hän tietää.
Nii, ja kukapa ei tallaista palvelijaa haluaisi? Tosin pieninä annoksina - ei sitä makeaakaan mahan täydeltä.

Kyllä tällaisessa kohtelussa olisi makeaa olla...tuntisi varmasti itsensä valtiattareksi...=)

uaak

Hauska ja hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot