Adjektiiveja ja prepositioita

Runoilija EroticPoet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Samettisen pehmeät, hieman kosteat
sileä, lämmin, hellittävä
nöpöttävät, ihanat, pikkurillinpään kokoiset
hurmaava, hoikka, mielettömän kaunis
alla hitaasti
yllä hellästi
vierellä varmasti
juuri oikeissa prepositioissa. Verbi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan kepeä, piristi kiitos siitä :)

hyvä hyvä -ja hauska!

tässä on kyllä sellainen tyylikäs hempeän karskea ote. ja tavallaan tuo verbi kuvaa erittäin osuvasti kaikkea mitä tässä sanotaan.

Kauniin eroottinen vaikka suora.
Pidin, Paljon.

Pidän paljon.

kuinka joku voi kirjoittaa näin kauniisti
pyykin
silityksestä

Erittäin tyylikäs ja samalla äärimmäisen todellinen. Upeaa kuvausta ja lopetus on loistava.

Verbi; tekemistä ja olemista
ja mitähän noiden adjektiivien
jälkeen ; ))

Annoin itseäni hämätä nikilläsi, pah..
Koominen, ihana.
Kurr! Kyllä tässä on sitä mitä runoilta täällä etsii.
Rehellinen taas, miellyttävä ja sopivan viettelevä.
Tyksin..

muistiini palautuivat
oppitunnit koulussa
ihanasti kirjoitettu laadusta ja teoista

Pakkohan tästä on pitää :-)

pidin tästä

kiitos

"alla hitaasti
yllä hellästi
vierellä varmasti
juuri oikeissa prepositioissa. Verbi!"

ah! kumpa joku kirjoittaisi joskus miustakin näin, tai ainakin yhtä pauhaavasti.

ihanuus.

Kielipoliisille tämä runo osui ja upposi. :)
Kiitos, sait hymyn huulilleni.

 

Käyttäjän kaikki runot