Nimetön

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Mitä sinä siinä vielä teet, jos minä vaan vien sinun oikeutesi, rajoitan sinun elämäsi?

Sinulla on täysi vapaus lähteä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyeen pelkistetty teksti, joka kertoo kaiken oleellisen. hyvä.

ihanan pelkistetty.

jos jotain tässä haluaisin muuttaa, niin sä ja mä sanat sinuksi ja minuksi.

muuten sopivan muotoinen ja kokoinen ja näköinen.

 

Käyttäjän kaikki runot