En sanonut, en osannut

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Niin paljon jouduit kestämään,
Mutta annoinko mitään?

Sanoinko kuinka rakastin
Kuinka paljon sinua tarvitsin.

En sanonut, en osannut
-koskettaakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin haikea, täynnä kaipausta, ehkä katkeruutta?

Hyvä!

Mutta vaikka osaisikin sanoa, niin sanoisiko?
Mutta hieno runo ja kaunis.

Aina ei ihminen osaa sanoa tai tehdä mitään, ennenkuin on liian myöhäistä.

Yksinkertaisesti sanottuna = kaunista.

Kiitän arvostelustasi.

Toisaalta, ehkä ei ollut tarvettakaan. Suhteessa on aina kaksi.

kaunis
haikea tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot