Have a nice day

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Auringon paiste, hiekkaranta, paljaat varpaat.
Jäätelöä ja grillimakkaraa.
Yksi simpukka. Sain sen lahjaksi.
Tunsin olevani tärkeä.

Se minun päivästäni. Kerro sinä omastasi.

Selite: 
Ehkei ihan runo, mutta tälläinen olo mulla on. Mukava.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi Että...!

Jos ei tämä ole Runo niin mikä sitten!?

Pienuudestaan huolimatta, tämä on yksi kauneimmista ikinä lukemistani täällä. Tästä tuli hyvä mieli, kuulin korvissani lokkien kirkunan ja meren aaltojen loiskeen. Lämmön sekä sydämen ilon.

Todella upea Runo!

Hyväntuulista, itsevarmaa.

Lämmintä kuin kesäkuussa. Itse viehätyin juuri kahdesta viimeisestä lauseesta - se tuo runon lähelle, haluat tietää myös minusta.

Tätä lukiessa tuli kesää niin ikävä vaikkakin se vasta olikin:/ kiitos kauniista arvostelustasi:)

 

Käyttäjän kaikki runot