Pialle

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Mä muistan naurus sun
ja myöskin silmäs kun
sä juoksit luoksein poikki ruohikon!
Mä silloin sinut sain
sitä muistelen mä vain
nyt katselen sua takaa ristikon!

Jos luokses sinun vaan,
mä tulla vielä saan,
Se ainoastaan voi mun pelastaa!
Vain sua mä rakastan,
ja luokses halajan
Vaik aika meidät vielä erottaa!

Selite: 
Lähdit liian aikaisin luotamme. Toivottavasti sun on nyt parempi olo <3
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on tosi hyvin kirjotettu, ihan saa kateelliseks
tää oli tosi liikuttavaa

Kaunis runo Pialle
Aloin melkein itkeä lopussa

 

Käyttäjän kaikki runot