Kahvi

Runoilija virginie1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue, ihastu tai vihastu mutta kerro se minulle.. rakastan palautetta :)
 

Kuumaa, polttavaa.
Pian olet sopivaa.
Lopulta haaleaa.

Juonko sinut vai kaadanko kokonaan pois?
Kertoisiko joku, miten lämmittää uudelleen vois?

Selite: 
Runo tai ei. Tuli vain mieleen töissä kun kaadoin lavuaariin ensin jääveden ja loput kahvit.. (enkä tarkoita oikeasti edes kahvia, enhän edes juo sitä oikeasti)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kofeiinia ei kaadeta pois!
Se juodaan alas, vaikka nenästä kii pitäen. :D

Jokin tässä iskee tajuntaan ja kovasti! Suosikit ->

Whäy, tästä tuli kaksi mielikuvaa mieleen. Nimenomaan se kahvi ja tee. Tee on haaleana pahaa.
Ja sitten "syvemmin" ajateltu osuus.
Ihmissuhteet nimittäin. Joskus suhteet ovat tuskalliset piinaavia ja polttavia ja sitten menee vähän aikaa hyvin, kunnes lopulta se ystävyys syystä tai toisesta haihtuu. Ja sitten voiko sitä ihmissuhdetta enää jatkaa, jos se on jo "haalennut", eikä siitä saa enää mitään irti. Voiko sitä saada sellaiseksi kuin se joskus oli?

Anteeksi, tämä pohdiskeluni ja se miten liitän aina kaikki ihmissuhteisiin.

Kiitos kommentistasi, se piristi todella paljon iltaani =))

Keitä uudet kahvit..?

 

Käyttäjän kaikki runot