Jotain mitä Aina tulen Rakastamaan Ikuisesti

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

Löysin Sinut

Tutustuin
Ihastuin
Rakastuin

Kosketuksesi
rakkauden leikkiä ihollani

Herätit minut eloon
Herätit painajaisesta
Nyt uneksin huomisesta

toiveikkaana

enkä enää pelkää:
vain Sinä olet tärkeä

Selite: 
Rakas, paransit minut, kannattelet minua; jaksan uskoa huomiseen enemmän kuin ikinä ennen <3 Olet uneni aamukasteeni linnunlaulua tuulessa kaukainen galaksi: tähtisumua olet uneni huopatossut hangella lumisadetta pimeässä toive vain, unta, harhaa Rakastat minua uurteita, uumiani arpia, aukkojani surua, kipua, aatosta illasta Rakastat minua minua rakastat suolaa, sokeria viiltoja, siruja ra kas tat mi nu a
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot