Heikomman virran kala

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

Ehken ole aivan tavallinen
tai uudenaikainen
en seuraa polkuja liian leveitä
ne ovat varten isoja veneitä
kuolleita kurkia ja
turhia mutkia

Iltaa laskevaa odottaa
ja hiljaa venettään alkaa soutaa
kohti kaunista ulappaa
johon aallot hiljaa venettä kuljettaa
lähemmäs unelmaa

Kapealta joki vaikuttaa
häntä alkaa jo harmittaa
miksi kapean polun valitsikaan
eikä suurta valtavirtaa
missä heikoinkin jaloilleen nostetaan
ja massaan pakotetaan
sitten unohdetaan

Airo veteen uppoaa
mieli ajatuksiin vajoaa
seinä vastaan kopsahtaa
ja pään pehmeästä tyynystä
uuteen aamuun hän nostaa

huomaa
oli kaikki vain turhaa nostalgiaa
ja veneensä taas virtaan leveään
hän työntää ilmaan keveään

Selite: 
huoh
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot