quill pen: no longer mine

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

kuka olen kirjoittamaan
kertomaan

mikä mielestäni on totta

mikä minä olen oikeutettu
vaikken sanaa suustani ihmisten
edessä saa

korallisiipeni
kaipaavat merta
syvää sinistä merta

tukehtuvatko ilman
sinua
?

Selite: 
hoho
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot