OtaVaan

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

Mies ilman vaatteita
pihallamme on
täysin alaston

alla kiirastulen
kylpee
liimanäppejään huuhtoo
laavaan kelluvaan
ruumiiseen hukkuvaan

Odottaa,
vaipuuko jo ajatus unholaan
turhaanko hän vaatteet likoon laittoikaan
verestä neitsyen kauriinvalkoisen
kirkkaaksi puhdistumaan

Yöhön mustaan sukeltaa
tummin silmin ratsastaa
allaan talja unohtuneen
puhtaan Kauriin valkoisen

Selite: 
riko minut, riko lujempaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot