Kieltämisen Voima

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Kirjoitan sanani muistiin, jotta voisin heittää ne pois.
Elän kertakäyttöelämää, jotten jättäisi liikaa jälkiä saveen.
Puhdistan itseni, vaikka vuodan jo verta.
Yritän olla näkymätön, jotten joutuisi hymyilemään.
Itkisin itseni uneen, mutten halua herättää naapureitani.
Uskaltaisin kuolla, jos en tietäisi heidän voittavan.

Selite: 
Kenties yksi kamalimmista kokemuksista, jonka ihminen voi kokea.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot