mustat pilvet sinisellä taivaalla

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

sinä tahdot minun näkevän ihmisen,
minä katson karsastavaa silmää.

sinä kerrot minulle tarinan tulevaisuudesta,
minä takerrun yhdyssanavirheisiin.

sinä annat minulle aikaa rakentua,
minä murrun huonoihin päiviin.

sinä annat minulle vapauden vaeltaa,
minä kahlitsen itseni rutiineihin.

silti,
minä olen sinulle
korvaamattominta,
mitä omistat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot