ihminen

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

ei oma virheettömyytesi
tee sinua täydelliseksi.
vaan muiden virheet,
jotka pystyt näkemään.

onneksi olkoon,
olet ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

naulan kantaan.

 

Käyttäjän kaikki runot