Nimetön

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

pakkaan tavarani tänään
enkö voisi saada vaihtoehtoja?

ehkä näin on parempi
haluatko muuttaa mielesi?

lähden tänään
entä jos palaan takaisin?
entä jos kuolen?

sinun sietäisi olla pahoillasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot