sota sotaa vastaan

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

poikani,
etkö sinä ymmärrä?

väkivaltaa ei lopeteta asein

lyöntejä ei estetä nyrkein

me voimme taistella,
viimeiseen mieheen asti

vastaisimme sotaan sodalla

mutta mitä hyötyä rauhasta enää olisi?

poikani,
etkö sinä ymmärrä?

on olemassa toinen vaihtoehto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runosta koska tämä oli asiaa, sotaa ei todellakaan ole ratkaisu mihinkään.

Eikä sitä voi väkivalta lopettaa.

Hieno runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot