Nimetön

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

Miksi on helpointa unohtaa kaikki tärkeä?

Miksi emme voi kulkea jokaista askeltamme horjumatta?

Miksi aina kuiskaamme kauneimmat sanat?

Miksi elämä saa meidät itkemään?

Tiedät, etten odota vastaustasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot