Yön rukous

Runoilija Goethe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja ei! Kuolema ei ole minulle ongelma. Kuolema on hyvin kaunis asia, yksi kauneimmista, vain eräs ihminen menee sen edelle. Kuolemaan johtaneet syyt voivat sitten olla jotain aivan muuta kuin kaunista.
 

Yön hiljaisuudessa
hän astelee
reppu selässänsä.

Korkealla mäellä,
lakikiven äärellä
hän polvistuu.

Asettaa kynttilän
ja Raamatun kivelle.
Painaa päänsä.

Syntinsä tunnustaa.
Vikansa ymmärtää
ja haluaa parantua.

Nöyränä kiittää Jumalaa.
Veisää ylistystä ja
kunniaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole syntiä.

Kaunis rukous. Siunausta sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot