Messun uhrit

Runoilija Goethe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja ei! Kuolema ei ole minulle ongelma. Kuolema on hyvin kaunis asia, yksi kauneimmista, vain eräs ihminen menee sen edelle. Kuolemaan johtaneet syyt voivat sitten olla jotain aivan muuta kuin kaunista.
 

Kirkkokansa ylistää
Herraa Sebaothia.

Viaton lapsi itkee
äitinsä kanssa.

Papit häärivät alttarilla.
Yksi vyötetty mustaan,
toinen valkoiseen ja
kolmas punaiseen.
Pyhä kolminaisuus.

Häipyy kaiku sanctuksen.
Lapsi alttarille tuodaan.
Kirkolle tarjotaan.
Yhdellä tikarin pistolla
veri valuu uhrimaljaan.
Ihmiset ovat uhranneet.

On Jumalan vuoro
uhrata omansa
meidän puolestamme.
Leipä ja viini,
Ruumis ja veri.

Selite: 
Kirkko ei ole enää entisensä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot