Hemmoteltu

Runoilija LiikaaKokenut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo kai turhasta oli päästää irti, Katolta hyppäsi oikeaan kotiinsa, Ehkä joku vähän sen perään itki, Muttei kukaan välittänyt tosissaan
 

Kuka teki tästä tän
pilalle hemmotellun äpärän ?
Luulee saavansa mitä vaan,
kaiken minkä haluaa,
tavara tuli eteen ku manulle illallinen
ja sen takia tästä tuli näin viallinen

Ne sanoo "veetähtiteeteeuu,
mitä sulta muka puuttuu"
mut jotain tältä tosiaan uupuu;
tarvii kaikkeen toisten apuu,
ei tää pärjää omillaan,
ei tuu toimeen opeillaan,
ei kukaan kertonu miten asiat hoidellaan,
ne vaan oli tälle aina valmiiks kohillaan
eikä sellasesta kyllä opi mitään,
ei siitä opi miten eletään

Ja yhtäkkiä pitäis osata ihan itte,
ei siinä paljon auta *puppy eyes* tai *itkee*
ja mitäs teen sitte
ku joku käskeeki "hoida asias itte",
ei auta sanoo "ei osaa",
pitää alkaa opettelemaan

parempi kai alottaa myöhään ku ei millonkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot