Unessa

Runoilija LiikaaKokenut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo kai turhasta oli päästää irti, Katolta hyppäsi oikeaan kotiinsa, Ehkä joku vähän sen perään itki, Muttei kukaan välittänyt tosissaan
 

Kun mä nukun, haluan tuntea ihollani sun tuoksun,
haluan unohtaa kokonaan ajan juoksun,
haluan kuulla sun rauhallisen hengityksen mun painajaisunen läpi,
tietää että sulla on kaikki hyvin vaikka unessa kävi miten kävi,
haluan kuulla kuinka sun sydän lyö,
sillon tiedän ettei ne painajaiset mua syö

Kun yöllä säikähdän ääntä pimeessä,
ei pelota enää kun nään sut siinä vieressä,
ei pelota kun tunnen sun käden mun kädessä,
ei pelota kun sä oot ihan lähellä tässä

Sun lähellä on niin turvallinen olla
Tuntuu hyvältä, ja ettei voi kuolla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot